Napi horoszkóp 2022. 10. 07.: Bizonyos lépéseket még nem tehetsz meg

1 hónappal ezelőtt 47

Kos

Kérdéseid lennének, de eddig nem merted őket feltenni. Igényeid lennének, de eddig nem merted őket megfogalmazni. Miért kellene ennek a továbbiakban is így lennie? Különösen akkor, ha a partneredről van szó, jobb az őszinteség és a nyílt beszéd a napi horoszkóp szerint. Ha emiatt elszakad valami, akkor jobb is úgy, hidd el! Egyedülállóként kollégád és közted vibrálhat kissé a levegő. A jelek dekódolása igénybe vehet némi időt, de nap végére, túl jó pár zavarba ejtő helyzeten, nyilvánvalóvá válik minden.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kiváló barát vagy, és gyakran segíted a környezetedet. Gondoltál már arra, hogy akár többet, egyfajta hivatásként is foglalkozz mások segítésével? Számodra ilyesmivel foglalkozni a legnagyszerűbb dolgok közé tartozhatna. Nézz körül a lehetőségek között, lépj be valamilyen civil szervezetbe, és segítsd munkáddal őket! Ha kapcsolatban élsz, némi féltékenység adódhat közted és párod közt. Ezt tisztázni kell. Az illető, aki miatt kirobban, olyasvalaki, akivel egyikőtök nap mint nap találkozik.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Fáradt vagy, ilyenkor pedig sokkal érzékenyebben reagálsz a környezetedből érkező jelekre. Olyan szavakat is a szívedre veszel, melyeket máskor elengedsz a füled mellett. Nem lehet viccelődni a környezetedben, mert komolyan gondolod még azokat is, és a hátsó szándékot keresed. Vonulj inkább félre, és légy aktív egyedül. Párkapcsolatban fő az őszinteség és a nyitottság, így minden rendben lesz.

Lány rácsok előtt

A fény felé (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ne engedd meg magadnak, hogy a körülötted uralkodó feszültség rád ragadjon. Remek hangulatban ébredtél, tele vagy tervekkel, de ezeket csak akkor tudod megvalósítani, ha végig ura vagy magadnak. Vonulj félre, ha úgy érzed, mások próbálják átvenni az irányítást feletted, mert ezzel nemcsak az eredmények maradnának el, de a nyugalmad is szertefoszlana.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hiába vannak terved, nem várt események végül teljesen felborítják a programodat. Ha ezt elfogadod, és megkeresed a benne rejlő előnyöket, akkor még hasznosabban is töltheted az időt, mint azt gondoltad volna. Többet tapasztalhatsz, és megismerheted a saját korlátaidat, amelyeket akár még át is léphetsz, hiszen olyan célokat találsz, amelyek miatt ezt megkockáztatod. Rokonod vagy közeli jó barátod ismerőse tetszhet meg neked, ha egyedülálló vagy. Jó hír, hogy a vonzalom valószínűleg kölcsönös lesz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Menekülhetsz a problémák elől, de te is tudod, hogy ez nem jelent megoldást. Időt nyerhetsz ugyan, de amikor már nincs tovább, akkor sem lesz könnyebb dolgod. Szervezd át a napodat inkább most, tedd át a nem sürgős teendődet, és foglalkozz a kérdéssel majd akkor, amikor nyugodt leszel, és még nem olyan szerteágazó a gond. Párban többször is füllentésen kaphatod kedvesed ma. Mielőtt vérig sértődsz, azt is gondold át, mi vezérelte. Természetesen át kell beszélni a dolgot, de az őszinteségen és a kommunikáción most mindenképp csiszolnotok kell.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Legyél türelmes, várd meg, hogy beérjenek a folyamatok! Bizonyos lépéseket még nem tehetsz meg, ugyanis szükséged lesz ehhez a környezetedben élők segítségére. Ők azonban a saját feladataikkal vannak elfoglalva, így félre kell tenned átmenetileg ezt a kérdést. Nem érdemes másokra erőltetned akaratodat, mert azzal csak ellenállást váltasz ki. Ha még nincs párod, olyasvalakit sodorhat utadba az őszi szél, akivel nemcsak egymás párjai, de lelki társai is lehettek. Nagyon hasonlóan láthatjátok a világot.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Arra leszel képes, amit elhitetsz magaddal. Ha folyamatosan azt hajtogatod, hogy egyedül képtelen vagy továbblépni, akkor segítség nélkül valóban megtorpansz. Ha azonban gondolatban minden lépésedet megtervezed, könnyedén veheted az akadályokat. Mint mindig, most is csak a saját hozzáállásodon múlik, képes leszel-e megoldást találni a problémára. Pároddal, ha rég is vagytok együtt, szinte úgy telik a napotok, mint a friss szerelmeseké. Romantikahegyek, felejthetetlen, összebújós este.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem az akadályok lettek nagyobbak, te vagy fáradtabb a szokásosnál. Emiatt érzed úgy, hogy képtelen vagy továbblépni, és inkább új célokat keresnél. Hallgass azokra, akik arra biztatnak, hogy inkább iktass be egy kis szünetet, és átmenetileg keress más jellegű kihívásokat, majd térj vissza a kérdésre pár nap múlva, amikor már tudsz összpontosítani. Pároddal érzelmeitek most a maximum fokozatra állnak, és maradnak is jó darabig.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Elvárod, hogy őszinte válaszokat kapj a kérdéseidre, de közben álarc mögé menekülsz. Próbálod elhitetni a környezetedben élőkkel, hogy minden rendben van és a probléma közel sem olyan nagy, mint ahogy azt érzik. Ezek után azonban ne lepődj meg, ha tényleg nem veszik komolyan a gondjaidat és igyekeznek gyorsan továbblépni. Egyedülállóként egy régi jelölted juthat eszedbe pénteken, és egyszeriben újjáéledhetnek iránta táplált plátói érzelmeid. Derítsd ki, mi van vele, és próbálj ezúttal egyértelműbb jeleket küldeni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Most egy kicsit hátrébb lépnél, mert megijedtél kicsit a lehetséges változástól. De gondold át: szükséged van a változásra? Nem kellene újabb lehetőségek után nézned, és azokat megragadnod? Gondold ezt át, és ha igen a válasz, akkor készen állsz a következő lépésre. Legyél nyitott, oszd meg a gondolataidat, de ne hallgass el semmit, ha megértésre vágysz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A felszín alatt őrlődsz, hogy elfogadj-e egy ajánlatot, amely talán új lehetőségeket hozhat. Ettől viszont sok minden megváltozna. Nyugodtan gondold végig az eshetőségeket, és ha kell, beszélgess el erről valakivel, akiben megbízol! Azonban ne másokra várj, vedd kézbe az irányítást és haladj a saját elképzeléseid szerint. Kedvesednek a nap során szüksége lesz a lelki támogatásodra, de az is lehet, hogy egy nagyobb döntésben kéri a tanácsod. Nem lesz könnyű az elhatározás, de ha mellette vagy, már az is sokat jelenthet neki.

Még több horoszkóp Halaknak:

The post Napi horoszkóp 2022. 10. 07.: Bizonyos lépéseket még nem tehetsz meg first appeared on nlc.

Cikk elolvasása