Gyanakodjon, ha a TikTok elkéri az iPhone-os jelszavát

2 évvel ezelőtt 73
Arról panaszkodnak TikTok-felhasználók, hogy az alkalmazás elkéri az iPhone-os – a lezárt képernyő felnyitására is használt – jelszavukat, mielőtt engedélyezné számukra a TikTok használatát. Úgy tűnik...
Elolvasom a teljes cikket