Varázslatos erdőbe repít a Nespresso ünnepi kávékollekciója (x)

1 hónappal ezelőtt 28

Erdei bogyós gyümölcsök, árnyas lombkoronák és aranyló fények: egy ünnepi erdő ihlette Johanna Ortiz gyönyörű látványterveit, melyek a Nespresso Limited Edition téli kollekciójának darabjait díszítik. A Gifts of the Forest válogatás a hatalmas kolumbiai erdőségek szépségét idézi meg, miközben felhívja a figyelmet a márka fenntarthatósági erőfeszítéseire. A vállalat már közel 20 éve kiemelten foglalkozik azzal, hogy a kávétermelő vidékeken erdőtelepítéssel védje a természetet és a kávéfarmok ökoszisztémáját. Amellett, hogy támogatja a kávétermesztőket és segíti azokat a közösségeket, melyek otthonuknak tekintik az erdőket, a Nespresso idén bejelentette, hogy 10 millió fa megóvásában segít az amazóniai esőerdőben.

Számomra a dizájn és a természet szorosan összetartoznak; ezért is éreztem annyira hozzám közelállónak ezt az együttműködést” – mondta Ortiz. „A kolumbiai kávé különleges helyet foglal el a szívemben, és az éghajlatváltozás elleni küzdelem aktív támogatójaként örömmel fogadtam a felkérést. A közös munka csodálatos folyamat volt, amit nagyon élveztem.”

Varázslatos erdőbe repít a Nespresso ünnepi kávékollekciója (x)

AZ ERDŐ AJÁNDÉKAI

Az Original és Vertuo kávégépekhez is elérhető ünnepi kávékínálat két ízesített kávét – Forest Almond Flavour és Forest Fruit Flavour tartalmaz, melyek az erdei gyümölcsök ízeit és a mandulás-vaníliás karácsonyi süteményeket idézik; illetve egy egzotikus, fűszeres espresso-t, a Forest Black kávét, amelynek aromái az erdők mélyére repítenek.

Varázslatos erdőbe repít a Nespresso ünnepi kávékollekciója (x)
A kapszulákon megjelenő színek és minták a kiegészítőkben is visszaköszönnek. Az új NOMAD Travel mug termobögre tökéletes társ egy erdei sétához, hiszen burgundi árnyalata olyan, akár az erdők mélyén termő, érett gyümölcsök színe. A Nespresso x Johanna Ortiz Tote bag táska organikus pamutból készül, és egzotikus mintája a fák árnyékát idézi.

A Gifts of the Forest kollekció limitált ideig elérhető a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Boutique-okban.

Varázslatos erdőbe repít a Nespresso ünnepi kávékollekciója (x)

Advertisement

The post Varázslatos erdőbe repít a Nespresso ünnepi kávékollekciója (x) first appeared on nlc.

Cikk elolvasása