Survivor: Járai Mátét a legnagyobb szövetségese szavazta ki a játékból

1 héttel ezelőtt 8

A Survivor szerda esti adása is nagy meglepetéseket tartogatott. A Guazabara törzsben már csak négyen voltak játékban. Zsófi, Rózsa, Juliska és Máté viszont törzsi tanácsot tartott. Juliska az előző játékban megszerezte a védettségi nyakláncot, így rá nem szavazhattak.

A szavazás előtt Joe beszélgetett a játékosokkal. Járai Máté például arra a kérdésre, hogy kiben bízik meg leginkább a szigeten, azt mondta, Rózsában például 100 százalékig.

Zsófi és Rózsa végül összefogott és mindketten Mátéra tették a szavazatukat, így neki kellett távoznia a Guazabara törzsből.

Ezen nemcsak a színész, hanem Juliska is nagyon meglepődött, hiszen Rózsa a legnagyobb szövetségese volt Máténak, korábban többször is elmondta, hogy nem fog rá szavazni.

“Én próbáltam betartani egy fogadalmat, hogy nem fogok a Mátéra szavazni az utolsó percig, de itt ma tudtam, hogyha nem Mátéra szavazok, akkor én fogok távozni a szigetről, hiszen egy Zsófi-Rózsa párbaj lett volna. Zsófi egy nagyon erős játékos, és valószínűleg én távoztam volna a szigetről”

– fogalmazott Rózsa.

Máté azt mondta, hogy tudomásul veszi Rózsa döntését, és örül annak, hogy ilyen sokáig eljutott a játékban.

“Ez a meglepetések játéka, én teljesen tudomásul veszem. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy két percre elhihettem, hogy alfahím vagyok, és nagyon boldog vagyok, hogy negyedik vagyok ebben a játékban, mert én magamat a tizedik helyre se tettem volna, úgyhogy önmagamhoz képest sokáig eljutottam. Nagyon sajnálom, hogy a legjobb három között nem vagyok, de úgy látszik, hogy ez a játék nekem eddig tartott”

– mondta Máté.

[kapcsolodo]survivor-jarai-mate-kijelentette-hogy-o-az-alfahim-a-torzsben-miutan-gyozott-a-ferfiparbajban/[kapcsolodo]

Járai Máténak így a Holtak szigetén folytatódik tovább a játék.

Videó: Rózsa kiejtette a legnagyobb szövetségesét, Járai Mátét
Cikk elolvasása