Pásztor Anna már felnőttként tudta meg, ki a vér szerinti édesapja

3 nappal ezelőtt 12

Pásztor Anna énekesnő életében nem csak egy, de rögtön három apa is szerepet játszott: tizenhat éves korában kiderült, hogy az életét egy harmadik férfinak köszönheti, akinek a kilétére még negyed évszázadot kellett várnia – írja a Blikk.

“Utána lehetne ennek menni, hogy zavarokat vagy pedig kérdőjeleket hagyott-e maga után ez az apátlanság. 16 és fél éves voltam, amikor anyukám valahogy megvilágosodott, és tudni vélte, hogy az az apa, akit én apukának véltem, nem az. Az az ember, akivel nyaranta felnevelkedtem, akivel én Cseh Tamást láttam, hogy együtt dolgoznak a hátsó szobában, ahogy írnak, ahogy gitároznak, ahogy dalt szereznek, akinél Szepezden ott voltam minden nyáron hétvégén, és úgy nőttem föl, hogy ő az apám”mondta Pásztor Anna, aki DNS-teszttel derítette ki, ki a vér szerinti édesapja.

Pásztor Anna édesapja

(Fotó: Sajtószoba)

“Amikor megcsináltattam ezt a DNS-tesztet, kiderült, hogy nem Bereményi, hanem 99,9 százalékban Cseppentő Attila… Egyik sem lett jobban az apám, és egyik sem lett kevésbé az apám” – mondta az énekesnő, akit Bereményi Géza is lányaként szeret, és vér szerinti édesapjával is dolgozott már együtt.

The post Pásztor Anna már felnőttként tudta meg, ki a vér szerinti édesapja first appeared on nlc.

Cikk elolvasása