Ő Ullmann Mónika titokzatos párja – 10 éve élnek együtt boldogan, de ritkán mutatkoznak együtt

1 hónappal ezelőtt 947

Ullmann Mónika – a Jóban Rosszban, a Drága örökösök, a Keresztanyu sztárja – a legtitokzatosabb színésznők egyike, akiről csak kevesen, szinte csak a szakmában tudják, hogy egy elismert rendezővel él együtt. Ő Szabó Máté, az egyik legtöbbet foglalkoztatott színházi rendező, aki jelenleg a Miskolci Nemzeti Színház művészeti vezetője, rendezője, de több másik társulatot is instruál – írja a legfrissebb BEST magazin.

Ullmann Mónika

Ullmann Mónika már 10 éve együtt él Szabó Mátéval – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Miskolcon szerettek egymásba. A szakember 2012 óta dolgozik a borsodi teátrumban, olyan darabokat is rendezett az évek során, amelyekben Ullmann Mónika játszott főszerepet. Itt és nagyjából bő egy évtizede találtak egymásra.

Ullmann Mónika

Ullmann Mónika és párja, Szabó Máté – Forrás: BEST magazin – címlap

Tulajdonképpen a színházszeretet és a művészet iránti alázat az, ami a 48 éves színésznőben és a 4 évvel fiatalabb párjában közös, más azonban nem. Barátaik azt mondják, ők a legjobb példa arra, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Máté higgadt és türelmes, Mónika pedig igazi energiabomba, hirtelen, szenvedélyes nő. Boldogan élnek, habár még a színházban sem teszik ki a kirakatba a kapcsolatukat. Olyannyira nem, hogy mindössze egyszer adtak közös interjút, még pedig egy másfél perces videóbeszélgetést.

Szabó Máté jó ideig nemcsak Ullmann Mónikával élt együtt a budapesti otthonukban, hanem a színésznő előző házasságából született fiával, Miller Dáviddal is, akivel nagyon jó a kapcsolata, jól kijönnek egymással.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Ullmann Mónikáról az nlc-n!

The post Ő Ullmann Mónika titokzatos párja - 10 éve élnek együtt boldogan, de ritkán mutatkoznak együtt first appeared on nlc.

Cikk elolvasása