Napi horoszkóp 2022. 09. 23.: Akkor kaphatsz segítséget, amikor a legkevésbé számítanál rá

2 héttel ezelőtt 23

Kos

Nem szereted, ha sürgetnek, főleg nem, ha folyamatosan noszogatnak. Úgy véled, saját magadtól is tudod, mikor és mit kell tenned, nincs szükséged ehhez figyelmeztetésre. Csak jóindulattal közelednek feléd, és még tanácsokat is kaphatsz, melyek nem lesznek elvetendőek a napi horoszkóp szerint. Fogadd el, hogy senki sem tökéletes, te sem vagy az. Néha te is hibázhatsz, te is megbánthatsz embereket még akaratodon kívül is.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Amikor a legkevésbé számítanál rá, és már-már feladnád, akkor kaphatsz éppen segítséget. Igaz a mondás: ahol nagy a szükség, ott közel a segítség. A kedvező lehetőséggel akkor is kötelező azonban élned, ha éppen nem is vagy olyan kétségbeejtő helyzetben. Lehet ugyanis, hogy még nem látsz mindent egészen tisztán. De holnapra már tudni fogod, miért is kell neked ez a mai segítség. Ragadd meg az alkalmat!

Oldalra növő fa alátámasztva

Támasz (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha egy kapcsolatot, legyen az baráti vagy akár szerelmi, túlzottan idealizálunk, az gyakran elfedi a problémákat, így nem foglalkozunk vele és hagyjuk akár hosszú időn át lappangani. Azután, amikor egy nap valamiért mégis lekerül rólunk a rózsaszínű szemüveg, hirtelen arcul csap bennünket a valóság. Próbáld reálisan látni a másikat és akkor nem jársz így!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Sikereidet, legyen az pénzügyi, szakmai vagy akár családi, hosszú évek kemény munkájával érted el és pont ez az, ami miatt ilyen értékesek és fontosak számodra. Ez sokak szemét szúrhatja, akár még féltékenység is felütheti a fejét. Ma valaki, akinek tálcán kínált szinte mindent az élet, megpróbálja mindezt lekicsinyíteni. Nem kell azonban bizonygatnod sikereid forrását!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A partner- vagy egy baráti kapcsolatban némi meglepetés érhet a mai nap folyamán. Nem tudod mire vélni, hogy a másik személy hirtelen pálforduláson megy át. Örülj a változásnak, jót tesz kapcsolatotoknak ez az energialöket. Te mindig a maximumra törekszel, de azt is be kell látnod, hogy egy fáradt ember nem tud tökéletesen teljesíteni. Pihenj egy kicsit, legalább ma este!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Fontos híreket vársz már régóta, ami ma végre meg is érkezhet hozzád. Igaz, talán nem egészen olyan formában, ahogyan azt eredetileg elképzelted. Lehet, hogy a tények egy része még mindig homályban marad előtted, ami zavarhat téged. De ez azért is van, mert sok minden még alakítható, talán éppen a legjobb reményeid szerint. Hinned kell benne, és akkor – ki tudja – talán tényleg úgy is lesz! Fontos a bizalom is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kemény időszak áll mögötted, így ma mindenképpen szükséged lehet egy kis csendre, békére magad körül, hogy leülepedjenek benned az elmúlt időszak feszültségei. Ebben számíthatsz másokra is. Kérd meg a környezetedet, hogy támogasson ebben, és vegyen le a válladról a terhekből, te pedig vonulj el valamilyen nyugodt, madárfüttyös helyre kiereszteni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma hajlamos lehetsz túlzásokba esni, és túlértékelni az erődet, a kapacitásodat vagy az aktuális helyzetedet. Ha a mai napon elvállalsz valamilyen munkát, inkább adj meg távolabbi határidőt, mint amit első pillantásra megadhatónak vélsz. Nagyon valószínű ugyanis, hogy többletmunkára lesz szükség. Ügyelj arra, hogy nehogy önmagad csapdájába ess!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sok munkával töltöd a következő időszakot, ezért a leginkább arra lesz érdemes figyelned, hogy ehhez meglegyen folyamatosan a megfelelő energiád és erőd. Az átlagosnál kicsit jobban és aprólékosabban érdemes megtervezni az időbeosztásodat és ami legalább ennyire fontos, hogy legyen olyan helyzet, amikor kizárólag a magad frissítésével foglalkozol.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ne legyél annyira biztos a dolgodban! Ha eddig be is jött minden számításod, nem biztos, hogy a mai napon a te elvárásaid szerint alakulnak az ügyeid. Ha túlságosan sokat vársz, csalódhatsz. Egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét, így elkerülheted a keserű szájízt. Ma a kényes kérdéseket mindenképpen tisztázd, és ügyelj arra, hogy ma semmire se reagálj indulatosan!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kellemes, nyugodt napod lesz, ami pedig a legnagyobb öröm lesz számodra, hogy ma kiválóan alakulnak pénzügyeid. Ma talán végre sikerül tető alá hoznod egy régen húzódó és nagyon áhított remek üzleti manővert, mellyel hosszú időre stabilan meg tudod alapozni a jövődet. Ez kellő alapot és főleg igen nagy biztonságérzetet ad számodra és a családod részére is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha saját magadhoz is szigorú vagy, mit várhatnak akkor mások tőled? A környezetedben élők és dolgozók egy része inkább elkerül ma, pedig te titkon épp az ő biztatásukra vágysz. Hát nyílj meg előttük mihamarabb! Ma mindenképpen hallgass meg másokat is, és gondolkodj el a mondanivalójukon. Ha nagyon nem bírsz dönteni, kérd ki egy bizalmasod véleményét.

Még több horoszkóp Halaknak:

The post Napi horoszkóp 2022. 09. 23.: Akkor kaphatsz segítséget, amikor a legkevésbé számítanál rá first appeared on nlc.

Cikk elolvasása