Cookyék estek ki a Dancing with the Stars-ból, Bereczki Zoli nagyon lehúzta a házaspár megható produkcióját

1 hónappal ezelőtt 154

A Dancing with the Stars szombat esti 4. élő-show-ja az “Emlékek éjszakája” tematika köré épült. A celeb táncosok ugyanis elárulták a műsorban életük egyik legféltettebb titkát, a produkciójukban pedig ezt a – számukra fontos – emléket “táncolták ki” magukból. 

Cooky

Ezúttal Cooky és kedvese, Szécsi Debóra számára ért véget a DWTS – Forrás: TV2 / Dancing with the Stars – videó

A műsor végén Dobó Kata és Köcse György, valamint Cooky és Szécsi Debóra került a veszélyzónába. A nézők szavazata nyomán Cookyéknak kellett búcsúzni a Dancing with the Stars-ból. 

A házaspár egyébként rumbát táncolt, melyet a kisfiaiknak ajánlottak. Megható produkciójuk végén a kisgyermekeik – Kevin és Natan – is csatlakoztak Cookyékhoz a táncparketten:

Ördög Nóra és Molnár Andi nagyon elérzékenyült a páros előadásától, míg Bereczki Zoltán szőrösebb szívű volt, ő csupán a táncot értékelte, s emitt nem is adott magas pontszámot Cookyéknak: “Rumba összesen 1 százalék volt benne” – értékelte.

Kiesésük után Cooky és Szécsi Debóra szomorúsággal a szemükben meséltek az elmúlt időszakról és azt is elárulták, mit adott nekik a Dancing with the Stars. “Itt már kell tudni táncolni. Két gyerek mellett nagyon nehéz időt szakítani a próbákra. Ez így jó, négyszer itt voltunk. Tökéletes. (…) Csodálatos kaland volt nekünk a Dancing with the Stars, mert egy pár vagyunk és közben együtt dolgoztunk. Láttam végre a páromat táncolni, amit 5 év alatt soha nem sikerült ” – nyilatkozta a rádiós-pilóta. “Ezt a táncot mindenképpen szertettük volna eltáncolni. Mondtam is a Krisztiánnak – amikor letáncoltuk a táncot -, hogy ne idegeskedjünk, ezt meg tudtuk tenni, és tényleg itt van ez az emlék. A gyermekeink nagyon élvezték, úgyhogy igazából szerintem ennél több nem is kell” – vallotta be Debóra.

Olvass még a Dancing with the Stars-ról az nlc-n!

The post Cookyék estek ki a Dancing with the Stars-ból, Bereczki Zoli nagyon lehúzta a házaspár megható produkcióját first appeared on nlc.

Cikk elolvasása